South Korea

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u South Korea

Некретнина на продају у Јужној Кореји

Јужна Кореја је држава источне Азије која заузима јужну половину Корејског полуострва и дели са Северном Корејом једну од милитаризованих граница на свету. Једнако је познат по зеленом и брдовитом пејзажу, посутом дрвећем трешње и вековним будистичким храмовима. Његов главни град је Сеул, један од најнасељенијих градова на свету. На северу се граничи са Северном Корејом, на западу са Жутим морем (а затим и Кином), на југу са Корејским теснацем и на истоку са Јапанским морем.

Просечна продајна цена имовине на продају у Јужној Кореји порасла је 0,57% упркос напорима владе да контролише тржиште некретнина. Према подацима из извештаја, просечна продајна цена имовине на продају у Јужној Кореји порасла је ове недеље више него раст од 0,34% забележен недељу дана раније.

Последњи скок био је највећи са 0,57% недељног раста забележеног у првој недељи фебруара.

До повећања је дошло упркос томе што је влада у понедељак именовала четири департмана у Сеулу: Јонгно, Јунг, Донгдаемун и Донгјак, као шпекулативна подручја која подлежу финансијским и другим прописима, доводећи на 15 број подручја која подлежу ограничењима у главним четвртима града.

Цене станова у граду са скоро 10 милиона становника порасле су последњих недеља након градоначелника Сеула Парк Вон, који је ускоро објавио план за развој Ионгсана и финансијске четврти Иеоуидо. Тржиште мора да заузме позицију чекања на просечни тренд цена, на који би владине фискалне политике могле утицати. Од јануара до августа, просечна цена је порасла за 12,42%, попевши се изнад 11,44% на годишњем нивоу.

  •  
    Пресељење у Јужну Кореју, експатрирање и живот у Јужној Кореји.

      Држава која припада источној Азији, Јужна Кореја би могла бити одржива алтернатива за повратак нечијег живота, можда уз добру инвестицију. Упркос томе што је историја ове земље била прилично проблематична, данас се представља као нова нација, способна да понуди могућности које одговарају сва ...

Mapa, kretanje cena i statistika
No real estate match the specified search parameters!
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB